top of page

16 днів без насильства


06.12.21-10.12.21 в школі пройшли заходи в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства».

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

В рамках кампанії в школі відбувся конкурс малюнків «Світ без насильства очима дітей». Учні 1-6 класів малювали свої рисункі і розмістили їх самостійно на стенді Амбасадорського простору.

Для учнів 9-11 класів пройшла акція «Розфарбуй світ в помаранчевий колір: Покоління рівності виступає проти зґвалтувань». Учні наділи одяг або аксесуари помаранчевого кольору аби висловити свою солідарність із рухом в ім’я майбутнього.

 

10.12.21 т.в.о інспектора відділення зв'язків з громадськістю батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Управління патрульної поліції в Донецькій області Департаменту патрульної поліції сержант поліції Пилипенко П.С. розповіла учням 5 – 6 класів про види і причини насильства. Хлопці та дівчата піднімали і обговорювали важливі на сьогоднішній день теми. Поліна Сергіївна провела з учнями цікаву гру за темою зустрічі. Діти показали гарні знання набуті під час виховних годин і з легкістю впоралися з усіма завданнями.

8 переглядів
bottom of page