top of page

365 днів Незламності


24.02.23 у школі в онлайн-форматі був проведений Єдиний урок мужності, присвячений річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Класні керівники 1 – 11 класів підготували інформаційні та відео-матеріали щодо жахливих подій в Україні у 2014 – 2023 роках. 24 лютого виповнилося 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Старшокласники назвали норми міжнародного права, які Росія порушила з початком бойових дій. Учні молодшої школи продекламували вірші, створили малюнки на честь мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності українського народу перед ворогом. Учні середньої ланки назвали властивості справжнього захисника – солдата ЗСУ, заспівали пісню «Ой, у лузі червона калина», яка стала символом мужності, сили українського народу. Учні 10 класу, під керівництвом учителя історії Деркач А.Г., записали відеовірш А. Дмитрук «Ніколи ми не будемо братами».

Під час уроку учні та педагоги вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв – відважних бійців та добровольців, які ціною своїх життів боронили не лише себе, а й увесь світ.

Слава всім, хто воює за Україну!

5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page