top of page

Ангели майдану

19.02.24 - 23.02.24 у дистанційному форматі були проведенні заходи, присвячені  Дню Героїв Небесної Сотні.

Класні керівники 1 – 11 класів провели для учнів виховні години, Ранкові зустрічі «Герої не вмирають», «Нові часи, нові Герої», «Не мовчати. Змінювати. Єднатися.». Діти дізналися про українців, відомих як «Небесна сотня», які загинули на київському Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Усі вони полягли за честь, свободу, права українців і Батьківщини. Серед сотень людей була молодь з усіх куточків України від сходу до заходу, від півдня до півночі. У цей пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, учні та вчителі вшанували Героїв хвилиною мовчання.

Мураль О.Є. підготувала для учнів 9 – Б класу урок мужності та пошани. Старшокласники переглянули мотиваційне відео, прослухали інтерв’ю з учасниками Революції Гідності. За допомогою інтерактивної дошки учні поділлися своїми думками щодо історичних подій 2013 – 2014 років, створили колаж «День Героїв Небесної Сотні».

Учитель технологій та трудового навчання Аксьонов О.С. підготував для учнів 7 класів не тільки історичну довідку, а й запропонував виготовити янголів – символ нашої пам’яті і шани. Свої поробки діти розмістили біля своїх будинків, у парках, на алеях.

1 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page