top of page

Безпечний рух - твій вірний друг


14.11.22 – 18.11.22 у дистанційному форматі були проведені заходи у рамках Тижня безпеки дорожнього руху.

Під час виховних годин та Ранкових зустрічей за темами: «Увага на дорозі – життя у безпеці!», «Твій друг – безпечний рух», «Безпечна дорога - дітям», класні керівники нагадали учням інформацію щодо основних принципів безпечної поведінки людини на дорозі. Під час заходів, школярі виконали практичні вправи: «Абетка безпеки», «Моя безпека», «Коло правил», «Світ дорожнього руху». Дізналися, про те, як поводитися, щоб оминутибіду, склали схеми-пам’ятки, намалювали дорожні знаки та згадали їх значення, взяли участь у тематичній вікторині, переглянули фрагменти мультфільмів про правила дорожнього руху, відгадали загадки і розв’язали ребуси, обговорили ситуації, які виникають на дорозі, зіграли у гру «Світлофор», виконали завдання віртуального квесту «Від рідного порога – безпечна дорога».

Серед учнів 1-4 класів був проведений конкурс дитячого малюнку на тему «Безпека на дорозі – очима дітей». Діти, за допомогою кольорів та власної фантазії, показали наскільки важливо дотримуватись правил дорожнього руху.

Вивчайте правила дорожнього руху і бережіть себе!

 

14.11.2021 засобами дистанційної платформи,в рамках національного проєкту «Безпечна країна», був проведений онлайн Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».

Учителі з основ здоров’я, інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут», предмету «Захист України» нагадали учням середньої та старшої ланки основні правила дорожнього руху для пішоходів. Діти склали алгоритми дій«Надання домедичної допомоги під час ДТП», переглянули відеоуроки «Вивчаємо. Знаємо. Виконуємо», «Безпека попри все», взяли участь у пізнавально-розважальній грі-вікторині «Правила руху для зору і слуху», під час якої правильно відповіли майже на всі запитання, показали свою обізнаність за темою та кмітливість. Творчі учні розповіли вірші та фрагменти з творів художньої літератури: В. Паранова «Острівок безпеки», «Зебра»; А. Іванова «Як нерозлучні друзі дорогу переходили», з’ясували які існують види наземного транспорту, проаналізували змодельовану ситуацію «Переходимо вулицю», виконали творче завдання, за допомогою інтерактивної дошки висловили свої думки на «Абетці правил».

7 переглядів
bottom of page