top of page

Мужність та відвага крізь віки


03.12.21 - 06.12.21 в школі пройшли виховні заходи, присвячені Дню Збройних Сил України.

Для учнів 1-11 класів було проведено виховні години «Свято доблесті і мужності», «Наша славна армія», «Твої герої,Україно!», «Перший зимовий похід армії УНР – найгероїчніша сторінка воєнного мистецтва періоду 1917-1921рр» та тематичні уроки захисту України. Старшокласники говорили про створення та становлення української армії, її здобутки та силу, учні середньої та початкової школи писали листи та малювали привітальні листівки для військовослужбовців. Хлопці 3 – 4 класів змагалися у спритності, силі, кмітливості.

Серед учнів 8-10 класів пройшов конкурс соціальних відеороликів «Ми —майбутні захисники України». Найкращі роботи було представлено до уваги глядачів під час проведення військово-спортивного свята для 10-х класів. Переглянути роботи переможців можна за посиланням: 8 – А клас, 10–А клас, 10–Б клас.

 

06.12.21 в школі пройшов квест, присвячений Дню Збройних Сил України для учнів 3-х класів під керівництвом класного керівника 3–А Сторожева С.В. . Перша частина квесту пройшла в актовій залі, діти представили свої команди, привітали майбутніх захисників зі святом. Друга частина квесту пройшла більш енергійно. Учні відвідували станція за станцією згідно своїм маршрутним листам. «Спортивна» станція була розміщена в гімнастичному залі. Головним завданням було закинути всі м’ячики до корзини. Діти з швидкістю та легкістю впоралися із завданням. «Військова» станція знаходилась в хореографічній залі, де діти мали вибрати із запропонованих малюнків зображення тих предметів, які необхідно взяти з собою військовослужбовцю. «Читацька» станція була розташована в шкільній бібліотеці, тут діти вирішували ребуси, складали прислів’я та ознайомилися із тематичною літературою. На станції «Всезнайка» діти відповідали на питання з історії виникнення ЗСУ. На станції «Відновляйка» діти збирали пазл, який перетворився в привітальну листівку. Квест проходив в дружній атмосфері, учні з цікавістю та захопленням відвідували станції та виконували завдання.

За результатами квесту перше місце посіли команди 3-В та 3-Б класів, почесне друге місце виборола команда 3-А класу.

 

06.12.21 в школі пройшло під керівництвом Аксьонова О.С.. Свято розпочалося в актовій залі з урочистої частини. Ведучі заходу Царіцина А. та Мішина А. привітали старшокласників і гостей нашої школи зі святом. На заході були присутні представники першого відділу Краматорського РТЦК та СП: командир відділення охорони сержант Лозновенко С.В. та солдат Горяйков О.А. На згадку професійне свято гостям подарували обереги. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців. Карпенко С. (9 – А клас) виконав пісню гурту «Не твоя війна». По завершенню урочистої частини заходу всіх було запрошено до спортивної зали. Військово-спортивна частина заходу пройшла в декілька етапів: «Стрільба», «Підтягування», «Перетягування канату» і «Подолання перешкод». За підсумками військово-спортивного свята перше місце посіла команда 10-А, а друге місце команда 10-Б класу.


7 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page