top of page

Останній дзвоник пролунав


31.05.23 у дистанційному форматі відбулося свято Останнього дзвоника.

Під час проведення заходів класним керівникам вдалося створити для учнів незабутню теплу атмосферу. Діти та вчителі згадали радісні моменти навчального року. Для всіх класів свято було розпочато з виконання Державного Гімну України. Школярі продекламували вірші про школу, навчальні предмети, поділилися власними досягненнями за допомогою онлайн дошок Padlet, Jambord. Під час Останнього дзвонику класні керівники запропонували учням вирішити завдання онлайн-ігор, інтерактивних вправ. Початківці намалювали малюнки, на яких зобразили природу нашої країни, рідного Слов’янська. На святі діти середньої ланки прослухали та заспівали українські пісні «Ой у лузі червона калина…», «Байрактар», «Стефанія, мамо…». Старшокласники прослухали відеопривітання від учителів-предметників, батьків. Під час заходів учасники згадали імена загиблих героїв, що відстоювали наші землі ціною власного життя, хвилиною мовчання віддали шану їх героїзму та мужності.

Учні 5 – Б, 6 – В класів записали чуттєві відеопривітання для учителів (https://youtu.be/sbJyliBTwb4, https://youtu.be/TEe5iJz51t0).

Цьогорічний дистанційний Останній дзвоник запам’ятається надовго, але, сподіваємося, що у наступному році ми повернемося до рідного мирного Слов’янська.

 

31.05.23 для випускників 11 класів відбулося свято «Прощавай, школо!».

Позаду лишився ще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, нових перемог і досягнень. Після виконання Державного Гімну України до всіх присутніх звернулася очільниця Слов’янського відділу освіти Хохлова М.В., яка побажала випускникам вдалої здачі НМТ, успішного вступу в омріяний ВНЗ, подякувала вчителям і батькам за плідну працю та підтримку. Щирими побажаннями привітала учнів, батьків, вчителів і директор школи Гелюх Н.А. Під час свята старшокласники разом з батьками поринули у спогади шкільного дитинства, яскравих моментів уроків та перерв, де панували перші вчителі: Назаренко І.М., Чайченко Л.О., Кузнєцова С.В.. Наполегливості та сміливості побажали вони своїм «початківцям». Із задоволенням старшокласники взяли участь у вікторині «Вгадай, хто я» - за допомогою підказок назвали своїх однокласників за дитячими світлинами. Під час заходу пролунали чудові вірші та теплі слова вдячності учнів своїм наставникам – учителям, класному керівникові, адміністрації школи. Мати учня 11 – А класу Єфремова М.М. підготувала зворушливий відеовірш «Лебеді материнства» (В.Симоненко), учні 11 – А класу, які знаходяться за межами України привітали своїх однокласників на мові країн, у яких вони зараз перебувають (https://youtu.be/qutF_5y_n7c), не забули привітати випускників зі світом і першокласники (https://youtu.be/DdzrET2QK80).

Шкільний дзвінок, хвилюючим акордом, покликав випускників на останній урок (https://youtu.be/RT2E2UFqGAQ).

Бажаємо випускникам великих досягнень, творчого натхнення, нових ідей!

5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page