top of page

Перший дзвоник 2021


01.09.21 у школі було проведено традиційне свято Першого дзвоника у новому форматі.

Свято Першого вересня 2021 року вже вдруге проходить в умовах карантину. Але оскільки цього року вся країна перебуває в зеленій зоні для учнів перших класів на шкільному подвір’ї був організований квест «Перший крок до школи».

Маленькі учні разом із класними керівниками відвідали різні осередки. Так, в «Країні казок» діти відгадали загадки про казкових героїв, в осередку «Весела Математика» першокласники розв’язали математичні приклади, потім завітали до осередку «Танцюй зі мною» де повторювали ритмічні рухи за ученицею 10–А класу Кульгою Т.. Дуже сподобалися малюкам спортивні вправи, інфентар та загадки в осередку «На старт! Увага! Руш!».

Наприкінці квесту першокласники разом с одинадцятикласниками виконали зворушливий танок. Випускники 9-х та 11-х класів щиро привітали своїх найменших послідувачів зі святом, подарували дітям солодки подарунки, спортивне обладнання.

Окремо для кожного першого класу пролунав довгоочікуваний перший дзвоник, який сповістив про початок навчального року. Старшокласники провели учнів за парти на їх перший урок.

25 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page