top of page

Прощавай початкова школа!


26.05.23 для учнів 4 – х класів пройшли свята «Прощавай початкова школа!».

Учні 4 – Б та 4 – В класів, батьки, вчителі на Шкільному експресі відправились у цікаву подорож різноманітними станціями, на яких виконали завдання, показали свої навички, розум, кмітливість, творчі і спортивні здібності.

На першій станції «Точка відліку» на дітей чекало відеопривітання від директора школи Гелюх Н.А., четверокласники пригадали найважливіші, яскраві моменти життя у початковій школі. На наступній зупинці «Математика – цариця всіх наук» дітей очікувало перше випробування – «Колесо фортуни», за допомогою якого діти показали свої знання з математики. На станції «Мовознавці» на мандрівників чекало завдання «Шифрувальник», діти швидко відгадали всі запропоновані фразеологізми. На станціях «Спорт – запорука здоров’я», «Спорт, енергія та перемога!» учні показали високий рівень фізичної підготовки. Міхайліченко М. (4 – В клас) підготувала для своїх однокласників сучасний український танець. На станціях «Дослідники світу», «Дослідники та дослідниці» діти дали відповіді на питання щодо навколишнього середовища, сигнальні картки сталися у нагоді. На станції «Українські традиції» мандрівників 4 – Б класу чекала відеозустріч із роєм «Воля» – учасником обласного етапу військово-патріотичній грі «Сокіл» (Джура). На станціях «Світ мистецтва», «Творчість і натхнення» діти поринули до прекрасного світу мистецтва: малюнки, українська пісня (Луценко А., 4 – В клас), вальс (4 – Б класу) були неперевершені, креативні, натхнені. На станції «Батьківська турбота» на дітей чекали ніжні привітання від батьків. Учні 4 – Б класу завершили подорож на зупинці «Прощання та побажання» щирими привітаннями однокласників, які зараз знаходяться за межами нашої країни, напутніми словами першого учителя Мартюшевої Л.В. Класний керівник Антоненко О.Н. та учні 4 – В класу прибули до кінцевої зупинки «Сонячні канікули», на якій, виготовленні власноруч Сонечка, допомогли висловити побажання, мрії, емоції.

До зустрічі у 5 класі! Гарних канікул!

 

26.05.23 для учнів 4 – А класу відбулося свято «Прощавай, початкова школо!». Захід розпочався із виконання Державного гімну України. На святі були присутні почесні гості – артилеристи Збройних сил України, які саме зараз знаходяться на фронті, боронять наші землі від ворога. Бійці звернулись до школярів із теплими привітаннями та щирими побажаннями. Зустріч учнів, учителів та батьків стала справжнім святом родинного затишку, діти заспівали разом зі своїм класним керівником, Сторожевим С.В., продекламували вірші, поринули у спогади сторінками життя у початковій школі, згадали свій перший крок у перший клас. Під час участі в інтелектуальній, трохи жартівливій вікторині, четверокласники показали, що вони дійсно подорослішали, бо набули міцних знань, сталих навичок, не аби якої кмітливості. Наприкінці свята Сторожев С.В. нагородив учнів почесними грамотами за успіхи у навчанні, проявлену майстерність, активну життєву позицію.

Успіхів майбутнім п’ятикласникам!

16 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page