top of page

Ти не один, коли є книга

01.04.24-05.04.24 у дистанційному форматі були проведенні виховні заходи, присвячені  Міжнародному дню дитячої книги.

Протягом тижня вчителі початкових класів разом з учнями поринули у справжню казкову експедицію! У замріяному чудовому світі дитячих казок школярі провели час, сповнений пригод та чарівництва.

Маленькі читачі з великим зацікавленням виконали різноманітні завдання, запропоновані казковими героями. Вони розгадали ребуси, відповіли на цікаві питання вікторин та впізнали улюблених героїв за описом.

Наші маленькі мандрівники не лише згадали всім відомих казкових персонажів, але й познайомилися з новими, сучасними українськими казковими героями. Вони відкрили для себе нові історії та навчилися цінувати українське казкове надбання.

Класні керівники 5 – 8 класів підготували виховні години за темами: «Подорож до країни казок», «Міжнародний день дитячої книги». Учні дізналися про те, що Міжнародний день дитячої книги був започаткований у 1967 році на честь відомого казкаря Г. Х. Андерсена. Під час заходів діти розповідали про свої улюблені книжки, авторів, шукали та виправляли помилки у текстах відомих казок, відгадували назви творів за підказками та загадками.

Онлайн-виставка малюнків «Ілюстрація до улюбленої книги» показала наскільки різноманітні вподобання читачів 5 – 7 класів.

1 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page