top of page

Україна назавжди!


28.07.23 у дистанційному форматі були проведені виховні заходи, присвячені Дню Української Державності.

Для учнів 1-11 класів на платформі Google Classroom були розміщені інформаційні матеріали за темами: «Держава – це ми!», «Українців не зламати», «Від проголошення незалежності до нової України».

Учні дізналися про те, що День Української Державності був запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, що давало наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності. Учні відвідали віртуальні екскурсії музеями України, переглянули відео про нове державне свято та відомих історичних особистостей, знаменитих українців.

Під час підготовки виховних годин, класні керівники використовували інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті.

Учениця 5 – В класу Луценко А., долучилася до свята та записала чуттєве відеопривітання.

 

Юні митці нашого закладу освіти продемонстрували своє ставлення до Дня Української Державності у творчих роботах, які були виконані у графічній або живописній техніці олівцем, фломастерами, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо. Усі роботи вийшли яскравими, креативними, по-дитячому відображають сутність нашої держави, глибину й силу духу українського народу.

4 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page