top of page

Військова звитяга


29.08.23 у дистанційному форматі були проведені виховні заходи, присвячені

Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В нашій школі ранок цього, трагічного для нашого народу, дня почався з виховних годин, під час яких о 09.00 учні та педагоги школи долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Учителі початкових класів провели з дітьми майстер-клас із виготовлення соняхів – символів пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Під тематичних виховних годин дізналися історію започаткування історичної дати, пригадали трагічні події 2014 року. Учні 5 – Б класу за допомогою відео «Малюємо соняшникове поле» дізналися, як за допомогою пензлів і фарб можна відтворити Державний Прапор України, закликавши на поміч природу.

Учні 1 – 11 класів разом із батьками взяли участь у Всеукраїнській акції пам’яті «Сонях», розмістили свої світлини у шкільній групі на фейсбуці.

6 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page