top of page

Зупинемо булінг разом


14.09.20 – 18.09.20 у школі пройшли заходи в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу.

14.09.20 класні керівники 5 – 11 класів провели тематичні виховні години «Безпечна школа. Маски булінгу», «Життя – це щастя!». Під час виховних заходів, учні знаходили шляхи конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, формували правила безпечної поведінки серед однолітків, в мережі Інтернет, запам'ятовували цінні поради для дітей, брали участь у рольових іграх, інсценізаціях.

Учні старшої школи під час годин спілкування, тренінгових занять «Стоп булінг», «Булінг. Як розпізнати та що робити». мали змогу переглянути тематичне відео та обговорити ключові поняття. Прослухали інформацію класних керівників про види та прояви булінгу, про таке поняття, як кібербулінг, його вплив на особистість жертви, кривдника та спостерігачів. Старшокласники, під час виконання тренінгових вправ, набули навички надання й отримання допомоги жертвам насилля та співчутливого ставлення до них.

 

17.09.20 для учнів початкової школи було проведено години спілкування, уроки-ігри «Вчимося бути добрими», «Країна щасливих дітей», ранкові зустрічі з метою формування в учнів 1-х класів навичок дружніх стосунків.

Класні керівники запропонували школярам обговорити та прийняти Правила поведінки в класі. Привели приклади життєвих ситуацій, коли необхідно обрати правильну поведінку для зберігання добрих стосунків між дітьми. Учні вчили мирилки, складали правила дружби та справжню казку про друзів.

26 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page