top of page

Мій світ - без насильства




26.09.22 - 30.09.22 у дистанційному форматі були проведені виховні заходи, присвячені Міжнародному дню ненасилля.

Для учнів 1 – 11 класів, класні керівники підготували виховні години «Захист дітей від насильства та жорстокого походження», «Скажемо – «ні» насильству над дітьми», «Що таке насильство? Термінологія та види насильства», «Протидіємо тиску та маніпуляціям», під час яких діти ознайомилися з видами насилля, з історією проголошення Міжнародного дня ненасилля. Під час годин спілкування, діти початкової ланки зіграли в ігру «Коло ідей», малювали свої ідеї щодо запобігання проявам насильства. Учні середньої ланки обговорили приклади жорстоких ситуацій серед підлітків і запропонували варіанти уникання таких випадків, склали пам’ятки про правила толерантної поведінки у колективі. Виконали завдання «Міф чи реальність», узяли участь у вікторинах, тестах.

Учні 8-10 класів узяли участь у фото-челенжі «Я проти насильства». Старшокласники закликати дітей та дорослих цінувати своє життя, разом рухатися у толерантне щасливе мирне майбуття.

 

29.09.22 для учнів 9-А класу пройшла виховна година «Ми, діти, проти насильства».

Під час заходу, класний керівник Землянська А.В. ознайомила учнів із поняттям «насилля». Розповіла про те, які існують види насильства, які виконавчі органи і установи займаються запобіганням і попередженням насильства. Під час заходу, старшокласники обговорили притчі, різні ситуації, правильно назвали види насильства, відповідно до притчі, позначили агресора і жертву у тому, чи іншому прикладі. Дівчата і хлопці «поклали» у Скриньку безпеки корисні поради щодо запобігання насиллю, безпечної поведінки, алгоритму дій, якщо, все ж таки, не вдалося уникнути насильства.

5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page