top of page

Ми - творці власного життя


30.01.23 - 03.02.23 у дистанційному форматі пройшли виховні заходи у рамках Тижня морально-етичного виховання.

Протягом тижня класні керівники 1 - 11 класів провели виховні години «Культура спілкування. Правила ввічливості», «Книга вчить, як на світі жити?», «Поведінка в Інтернеті», «Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить», «Посієш вчинок, виросте звичка». Під час годин спілкування учителі провели з учнями диспут про те, що таке добро і зло, які добрі вчинки потрібно робити у житті, запропонуаали дітлахам пригадати правила ввічливості, та запросили до участі в вікторині, під ча якої школяри виконали цікаві практичні вправи: «Допиши прислів’я», «Я і добро», «Місток доброти», «Ввічливі слова». Під час перегляду короткометражних мультфільмів «Добро серед нас», «Притча про добро» діти побачили приклади добрих справ.

 

У рамках тематичного тижня, у школі була проведена онлайн-виставка «Моя добра справа». Кращі роботи креативних учнів нашої школи узяли участь у шкільному онлайн-конкурсі фотоколажів. На світлинах було добре видно що діти не тільки мають бажання роботи добро, а із задоволенням це роблять для оточуючих, близьких. Приємно було дивитися на кадри з щирими посмішками, міцними обіймами, веселими домашніми улюбленцями. Діти закликають у своїх роботах: «Будьте готові прийти у будь-яку хвилину на допомогу, цінуйте будь-яку хвилину свого життя, сприймайте з усмішкою світ, який нас оточує, будьте чуйними і добрими!».

 

03.02.23 учнів 3 класів відправилися у віртуальну подорож «Світ навколо нас».

Школярі підготували вірші, розповіли свої думки щодо правил доброти. Під час підготовки до заходу команди створили емблеми «Добро починається з нас» та їх презентацію. За допомогою сонечка і Квітки доброти діти вибрали якості, притаманні доброзичливій, щирій людині. Мандрівники розповідали про добрі вчинки, які вони робили у своєму житті, казали один одному ввічливі слова, виконували різноманітні завдання і вправи, а за допомогою карток різного кольору сигналізували організаторам подорожі щодо добрих або поганих вчинків, обираючи із запропонованих.

Наприкінці віртуальної подорожі, за допомогою «Мішечка щастя» діти подарували один одному «серця» та «долоньки». Висновком до подорожі стало розуміння того, що необхідно ставитися до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе.

3 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page