top of page

Олімпійський тиждень


06.0921 – 09.09.21 в школі проходили заходи в рамках Олімпійського тижня, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

09.09.21 з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України, в рамках проведення всеукраїнського олімпійського тижня, у Парку культури і відпочинку відбувся міський спортивно-пізнавальний захід «КВЕСТ. Спортивний школярик».

Спортивні учні 6 – 8 класів нашої школи взяли участь у заході серед 16 закладів загальної середньої освіти.

Розминка, локації за різними видами спорту (футбол, баскетбол, туризм, східні єдиноборства, фехтування) а також «Військова», «Дартс», «Парашутна» та інші, надали змогу учням не тільки показати свої здібності, спортивну виправку, силу м’язів, а й отримати нові знання і спортивні навички.

 

06.09.21 – 08.09.21 у спортивній залі школи для учнів 3-4 класів пройшли змагання «Веселі старти». Різноманітні естафети допомогли учням молодшої ланки розібратися хто самий витривалий, спритний, міцний, отримати гарні емоції, зрозуміти що головне в житті, це - добре здоров’я.

Учні 7 – 8 класів взяли участь у змаганнях «Козацьки розваги». Ведення м’яча, володіння хокейною ключкою, розв’язування кросвордів, відповіді на питання, пов’язані зі спортивної тематикою, все це зробило урок фізичної культури цікавим, незабутнім.

13 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page