top of page

Разом заради миру


19.09.2022 – 24.09.2022 у дистанційному форматі були проведені виховні заходи, присвячені Міжнародному дню миру.

Для учнів 1 – 11 класів, класні керівники підготували виховні години «Мир на всій землі», «Мир потрібний як життя!», «Я хочу жити в мирі!», «Мирна Україна», «Міжнародний день миру», «Мир потрібний нам усім!», під час яких школярі ознайомилися з історією заснування Міжнародного дня миру, його символом – Дзвоном миру та емблемою – білим голубом з оливковою гілкою. Учні добирали асоціації до поняття «мир», записували відео, на яких висловлювали свої думки щодо майбутнього мирного життя, бажали один одному скорішого повернення до Слов’янську, рідної школи. Під час годин спілкування, діти обговорили важливість та актуальність цього свята для України сьогодні, брали участь у вікторинах та запропонували конкретні справи, якими вони, учні, можуть допомогти у здобутті миру для нашої країни. Учні записали відео-челенжі: 4 – А клас «Мир потрібний як життя», 6 – У клас «День миру та дружби», 9 – А клас «Мир потрібний нам усім».

 

21.09.22 – 23.09.22 серед учнів 1-4 класів був проведений онлайн-конкурс малюнків «Україна мирний край». За допомогою своїх малюнків, молодші школярі проявили свою активну життєву позицію щодо підтримки миру в Україні та світі. Маленькі художники та художниці не тільки показали свої неординарні творчі здібності, а й вклали часточку своєї душі у кожен малюнок, відобразили щире побажання жити у мирі, добробуті, злагоді та єдності. Кращі малюнки були представлені у шкільній онлайн–виставці.

 

21.09.22 учні 3-4 класів узяли участь в обласній акції «1000 паперових голубів».

Початківці, під час підготовки до тематичних годин спілкування, за допомогою класних керівників, батьків узяли участь у майстер-класах з виготовлення паперових голубів – символів миру та духовного розвитку нації. До кожного паперового голуба, діти додали щирі побажання миру, взаєморозуміння, здоров’я. Учні, всі, як один, зверталися до дорослих із проханням повернути мир і спокій в Україну, бо вони хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими в мирній країні, та нічого не боятися.

 

21.09.22 для учнів 4 - Б класу пройшла виховна година «Україна бажає миру». Під час заходу, четверокласники декламували вірші, подивилися відео про історію виникнення цього свята, відгадали загадки, записали відео-челендж «Діти за мир та щастя в Україні», у якому діти говорили про те, що значить для них мир, мирне життя, учні долучилися до акції «Голуб миру», за допомогою майстер-класу, власноруч зробили паперових голубів із побажанням, щоб нарешті настав мир та спокій на нашій Батьківщини, і надія запанувала у душах та серцях людей.

Наприкінці свята загальнонаціональною хвилиною мовчання, вшанували пам’ять усіх загиблих, які відстоювали мир та незалежність Україну до останнього.

Миру кожній родині, збережімо наші сім’ї і нашу Україну!

18 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page