top of page

Щаслива лапа


04.10.23 – 11.10.23 учні нашої школи доєдналися до ІV Міжнародного уроку доброти.


4 жовтня 2023 у рамках Усесвітнього дня захисту тварин учні 1 – 4 класів розповідали про своїх домашніх улюбленців, із задоволенням показували їх своїм однокласникам під час уроків «Я досліджую світ», Ранкових зустрічей.

Багато позитивних емоції викликала онлайн-фотовиставка «Мій чотирилапий друг». Діти розповідали про те, як доглядають за тваринами, про фахівців, до яких можна звернутися у разі хвороби домашніх улюбленців. Школярі говорили й про те, як важливо створити безпечне і комфортне середовище для тварин, забезпечити їх опікою, оточити любов’ю.

04.10.23 – 11.10.23 під час виховних годин, учні 5 – 11 класів говорили про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, необхідність створення притулків для безпритульних тварин. Старшокласники пояснювали як розуміють вислови великих письменників, у яких моральний облік нації порівняно з її ставленням до тварин.

Учні середньої та старшої ланки залюбки взяли участь у фото-челенджі. Міжнародний урок доброти став чудовою нагодою не лише підсилити зв’язок між учнями та їхніми домашніми улюбленцями, а й наголосити на вважливості турботи та поваги до тварин.


4 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page