top of page

Всеукраїнський тиждень права


05.12.19 – 13.12.19 в школі проходили заходи в рамках Всеукраїнського тижня права.

05.12.19 в актовій залі школи класний керівник 6 – В Пристинська О.С. розпочала квест для учнів 6-х класів «Подорож в країну Прав дитини», привітала капітанів кожної команди, оголосила правила проходження квусту та роздала маршрутні листи.

Учні долали перешкоди на наступних етапах: «Старт», «Медичний кабінет», «Охорона», «Їдальня», «Спортивний зал».

Учасники відповідали на запитання, стосовно Прав дитини, проходили он-лайн вікторину, роздгадували загадки, складали слова, оформляли міні-плакат про Права людини.

За підсумками квесту команди посіли такі місця:

1 місце – 6-А клас;

2 місце – 6-Б клас;

3 місце – 6-В клас.

Вітаємо усі команди!

 

05.12.19 в актовій залі школи для участі в педагогічному всеобучі за темою «Булінг чи конфлікт? Питання та відповіді.» зібралися батьки учнів 5 – 6 класів. Практичний психолог Савула В.В. розповіла присутнім про таке явище в дитячому середовищі, як булінгу, його структуру, учасників, ознаки, провела порівняння між булінгом (цькуванням) та звичайним конфліктом.

Старший лейтенант, старший інспектор ювенальної превенції Слов’янського ВП Акопов О. Е. висвітлив правові аспекти щодо цього негативного явища, запропонував до ознайомлення алгоритм дій під час виявлення булінгу (цькування).

 

Протягом тижня в 1-11 класах було проведено виховні години ««Подорож у країну прав дитини», «Знай права, виконуй обов’язки». Під час спілкування з учнями, класні керівники розповідали про документ, що увійшов до ООН – Загальна декларація прав людини, в якому зазначено, що кожний громадянин своєї країни забезпечений правами, свободою, рівність перед всіма законами, особисту недоторканість.

Учні залюбки виступали зі своїми презентаціями, працювали та виконували завдання у групах, обговорювали питання про «Права дітей», малювали.

23 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page