top of page

Олімпійський тиждень


07.09.20 – 11.09.20 у школі для учнів 1 – 11 класів проходили спортивні заходи в рамках Олімпійського тижня.

07.09.20 відбувся справжній День здоров’я.

На спортивному майданчику школи у цей день проходили спортивні змагання «Козацькі забави», різноманітні естафети, турнір з підтягування на турніку, біг на різні дистанції, конкурс малюнків на асфальті «Олімпійський рух: сьогодення».

Цього року у конкурсі малюнків брали участь учні молодших класів. Школярі висвітлили своє бачення спортивної тематики в позитивному ставленні до занять різними видами спорту.

 

09.09.20 на подвір’ї школи відбувся флешмоб «Ми любимо спорт». У флешмобі брали участь учні середньої ланки. Юні спортсмени показували свої улюблені види спорту і розповідали про власні успіхи, яких вони досягли.

А під час гри-квесту «Ми за здоровий спосіб життя» учні мали змогу закріпити раніше набуті знання про значення здоров'яв житті сучасної людини, необхідність вести здоровий спосіб життя, вдосконаліти гігієнічні навички, показати дбайливе ставлення та повагу до власного здоров'я, здоров'я інших людей.

 

10.09.20 на спортивному майданчику школи відбулися змагання з волейболу. Спортивні змагання,безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох спортивно обдарованих дітей. Гра в волейбол дає змогу не тільки продемонструвати рівень спортивної підготовки гравця, а і можливість стати одним цілим справжньої спортивної команди, разом дійти до перемоги.

 

11.09.20 збірна команда учнів 5-8 класів школи брала участь у міському квесті «Спортивний школярик», якій відбувся у парку культури та відпочинку «Шовковичний».

У міському спортивному заході, з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, брали участь 14 команд загальноосвітніх шкіл міста.

Захід було розпочато танцювальною розминкою від студії фітнеса та танцю «The best», потім команди юних спортсменів виконували завдання на кожній з 12 спортивно-пізнавальних ділянок: «Парашутна», «Смуга перешкод», «Кросворд», «Футбольна», «Спритний м’яч», «Дартс», «Стрибунці», «Баскетбольна», «Брейк-данс», «Поліцейська», «Туристична», «Танцювальна».

Учні нашої школи виконали всі завдання, отримали на згадку про спортивний захід не тільки гарний настрій, а й спортивний інвентар у подарунок.

17 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page