top of page

Гендерна рівність як попередження насильства


26.10.21 – 27.10 21 було проведено тренінгове заняття для педагогів школи «Гендерна рівність як попередження насильства».

Захід було підготовлено за матеріалами тренінгу «Попередження домашнього насильства» (в проєкту ГО Донецького молодіжного дебатного центру «Молодь проти насилля», що реалізується #Донецькиммолодіжнимдебатнимцентром за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні).

Заступник директора з НВР Помелило О.С. і психолог школи Савула В.В. запропонували колегам виконати завдання, вправи за темами «Гендер/стать», «Гендерна рівність», «Гендерні стереотипи», «Причини/ознаки насильства», «Сучасні форми роботи», «Дерево проблем». Класні керівники , вчителі-предметники, працюючи в нрупах, розібрали ці поняття, захистили свої міні-проєкти, висловили власну думку щодо дієвих форм роботи з попередження та протидії проявам насильства з батьками, учнями різного віку.

За підсумками треннігового заняття було створено методичний кейс для подальшого використання інтерактивних матеріалів під час виховної роботи, роботи з батьківською спільнотою.

33 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page