top of page

Подолаймо стрес разом!


25.10.23 – 26.10.23 у дистанційному форматі були проведені практичні заняття для учителів закладу «Емоційне вигорання. Способи розвантаження».

Заступник директора з НВР Помелило О.С., психолог закладу Мірошнікова О.Ю. та керівник ШМО класних керівників Кеся Л.М. підготували для колег цікаві вправи на розвантаження.

На початку зустрічі кожен учитель зміг спробувати за допомогою фарб або звичайного олівця намалювати власне ім’я. Свої очікування учасники заняття відобразили на пісочному годиннику дошки Джамборд. Як позбавитися напруги педагоги дізналися під час ігор із піском, а казка створена разом додала учасникам заняття впевненості у чудовому майбутньому. Дивовижні емоції викликала вправа «Подушка безпеки», під час виконання якої вчителі змогли зосередитися на найголовнішому у житті кожної людини. Вправа «Моє бажання» допомогла педагогам дізнатися про свої найкращі сторони, відчути піднесення від несподіваних емоційних сюрпризів.

Багато посмішок, сліз щастя, кольорових фантазій, емоційних побажань, мрій про мирне майбутнє отримали всі учасники заходу. Будьте врівноваженими, щасливими, натхненими!

16 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page