top of page

Усе в твоїх руках

09.01.24 для учителів нашого закладу освіти було проведено практичне заняття «Усе в твоїх руках» у рамках реалізації Усеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Шкільний психолог Мірошнікова О.Ю. запросила педагогів до виконання практичних вправ на саморегуляцію, психологічне розвантаження. Легенда «Усе в твоїх руках» налаштувала учасників заняття на позитив та активність. Виконання кінезіологічних вправ допомогло їм зняти втому, тяжкість в голові, накопичені протягом 1 семестру. Далі, психолог ознайомила педагогів із вправами арт-терапії «Вільне малювання» та «Дзеркальне малювання», які є дієвими засобами психологічного розвантаження. Декілька приємних хвилин кожному учаснику практичного заняття принесло виконання вправ «Найкраща риса сусіда зліва» та «Я дякую собі…». Іноді не вистачає часу сказати колегам, самому собі щось приємне, подякувати за те, що здається таким звичним. Але, кожній людині необхідне не забувати про відчуття власної неповторності. Виконання вправи-самомасажу «Пильний одяг» допомогло учасникам набути навичок самодопомоги після отриманого стресу, неприємних емоцій.

Під час практичного заняття педагоги не тільки отримали позитивні емоції, розслабилися, а й набули інструментарію для подальшою роботи з дітьми у рамках реалізації Усеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

5 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page